حمله تروریستی به مرکز آموزش پلیس پاکستان| ۳ مهاجم در درگیری کشته شدند ترامپ نشستی با رهبران جهان درباره غزه در مصر برگزار می‌کند ادعای تروئیکا: اسنپ‌بک اقدام درستی بود واکنش دختر شهید سلیمانی به آتش‌بس در غزه ۶ هزار کامیون کمک‌های بشردوستانه منتظر ورود به غزه بازداشت شبکه ترور وابسته به رژیم صهیونیستی در لبنان حکیم: عراق باید پل ارتباط و نقطه توازن در منطقه باشد تاکید کابل بر اهمیت بندر چابهار برای تجارت هند و افغانستان ۱۱ نظامی پاکستانی در تازه‌ترین حمله تروریستی کشته شدند پوتین: اعتبار جایزه صلح نوبل تا حد زیادی از بین رفته است هشدار ایران درباره پیامدهای تحرکات نظامی مداخله‌جویانه آمریکا در کارائیب واکنش کاخ سفید به ناکامی ترامپ در دستیابی به جایزه صلح نوبل نتانیاهو: اسرائیل با چالش‌های بزرگی در منطقه روبرو است ‌می‌رسد نوای «نَصرٌ مِن اللّه» از حریم رضا (ع) | راهپیمایی «بشارت نصر» در مشهد برگزار شد آیت‌الله علم‌الهدی: آسایش مردم در بهبود معیشت و نه زندگی غربی است | ضرورت برخورد جدی قوه قضائیه و مجریه با محتکران اقتصادی عضو کمیسیون امنیت ملی: بیانیه شورای همکاری خلیج فارس تاثیری بر روابط ایران و همسایگان ندارد جایزه صلح نوبل به ماریا ماچادو، رهبر اپوزیسیون ونزوئلا، رسید آیا سقف حقوق و بیمه کارگران ساختمانی اصلاح می‌شود؟ حمایت روسیه از احتمال اعطای نوبل صلح به ترامپ لاوروف: غرب ناقض واقعی برجام است، نه ایران یک نماینده مجلس: تبیین درست مکانیسم ماشه، اثرات روانی منفی آن را در کشور کاهش می‌دهد فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است
سرخط خبرها

افزایش موج یهودی‌ستیزی در بین نظامیان آمریکایی | سربازان آمریکا فدای اسرائیل نمی‌شوند

  • کد خبر: ۱۸۸۸۴۲
  • ۲۲ مهر ۱۴۰۲ - ۲۲:۳۷
افزایش موج یهودی‌ستیزی در بین نظامیان آمریکایی | سربازان آمریکا فدای اسرائیل نمی‌شوند
یک گروه سایبری وابسته به جبهه مقاومت به مکاتبه بسیار مهمی میان هوکنسون فرمانده گارد ملی با یکی از فرماندهان ارشد این سازمان، دست یافته است که واقعیت مهمی از داخل ارگان‌های نظامی آمریکا افشا می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، پس از عملیات طوفان الاقصی توسط حماس علیه اسرائیلی‌ها، بسیاری از مقامات آمریکایی از جمله لوید آستین وزیر دفاع این کشور اعلام کردند که تمام قد از ارتش اسرائیل حمایت خواهند کرد. پیرو این موضوع، ژنرال دانیل هوکنسون فرمانده گارد ملی آمریکا نیز ضمن محکوم کردن حماس، اعلام کرد که گارد ملی قویّاً در کنار اسرائیلی‌ها خواهد بود و آنها را در مقابله با حماس در این زمان سخت پشتیبانی خواهد کرد. این موضع‌گیری مربوط به ۹ اکتبر (۱۷ مهر) است.

اگرچه گارد ملی آمریکا بیشتر ماموریت‌های داخلی دارد، امّا این گروه اعلام کرد که حاضر به پشتیبانی در صحنه از صهیونیست‌هاست.

افزایش موج یهودی‌ستیزی در بین نظامیان آمریکایی | سربازان آمریکا فدای اسرائیل نمی‌شوند

امّا یک گروه سایبری وابسته به جبهه مقاومت به مکاتبه بسیار مهمی میان هوکنسون فرمانده گارد ملی با یکی از فرماندهان ارشد این سازمان، دست یافته است که واقعیت مهمی از داخل ارگان‌های نظامی آمریکا افشا می‌کند.

این مکاتبه از یکی از سیستم‌های ارسال پیام داخلی گارد ملی به دست آمده است.

در مکاتبه‌ای اداری میان فرمانده گارد ملی آمریکا با یکی از فرماندهان ارشد این گارد به تاریخ ۱۳ اکتبر (۲۱ مهر)، وی خطاب به او می‌نویسد که "یهودی‌ستیزی میان سربازان {آمریکائی} رو به افزایش است و {بسیاری از آنها} آشکارا اعلام می‌کنند که علیه اسرائیل هستند و تمایلی ندارند جانشان را فدای آن‌ها {اسرائیلی‌ها} کنند".

در این نامه آمده است که با حرف‌های ترامپ علیه نتانیاهو {در چهارشنبه قبل}، این مشکل بدتر خواهد شد و ما باید راهبردی برای مواجهه با این مسئله و بسیج کردن سربازان در حمایت از اسرائیل علیه حماس پیدا کنیم.

هوکنسون همچنین می‌گوید که "وقتی بعد از گذشت مدت کوتاهی از حمله {حماس} با اُری {منظور، اری گوردین، فرمانده جبهه شمال رژیم صهیونیستی است} صحبت کردم، وی نگرانی خود مربوط به جمهوری‌خواهان در کنگره را بیان کرد که آیا آنها مانع حمایت کامل آمریکا {از اسرائیل} خواهند شد. من تلاش کردم تا حدی نگرانی آنها را  کاهش دهم اما او اشتباه نمی‌کند".

فرمانده گارد ملی همچنین می‌گوید که "سنتکام به من گفت حفظ تأئیدیه توبرویل (Tuberville) {سناتور کنگره که احکام فرماندهان آمریکا را در حال حاضر تائید نمی‌کند}، تاثیر بزرگی در عملیات‌ها دارد. سنتکام نیروی محدودی دارد و انتظار یک جنگ داغ در منطقه را نداشت. این موضوع، به همراه این واقعیت که الان فرمانده تأئیدشده‌ای برای سنتکام نداریم، به این معنی است که در صورت تبدیل این جنگ به یک نبرد چند جبهه‌ای با ورود حزب‌الله لبنان، سنتکام قادر به حمایت از اسرائیل نخواهد بود. صادقانه اینکه، اگر حزب‌الله یا بازیگران دیگری وارد جنگ شود اسرائیل هم نمی‌تواند از خود دفاع کند".

فرمانده گارد ملی پیرو این نامه اعلام کرده است که جلسه‌ای درباره همین مسئله دوشنبه هفته جاری برگزار خواهد شد.

موضوع موضع منفی تعداد قابل توجهی از سربازان آمریکایی به اسرائیلی‌ها – که روایت رسمی آمریکا از آن به یهودی‌ستیزی تعبیر می‌کند- ماجرای سابقه‌داری است و خرداد امسال کاخ سفید به پنتاگون دستور داد که درباره شیوع این پدیده تحقیق و اقدامات لازم را علیه آن اعمال کند.

افزایش موج یهودی‌ستیزی در بین نظامیان آمریکایی | سربازان آمریکا فدای اسرائیل نمی‌شوند

پی‌بی‌اس نیز چند ماه پیشتر از آن، در گزارش مفصلی به تشریح ابعاد موج یهودی‌ستیزی (Anti Semitism) در آمریکا پرداخته بود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->